Keressen fel bizalommal!   +36-70-330-6001   info@kutepites.hu

Nehéz megítélni látatlanban, hogy mennyibe kerül egy kút fúrása. Elsősorban önnek el kell döntenie, hogy olcsó kutat szeretne, vagy minőségi kutat szeretne, mert ez az árban nagyon visszatükröződik.

Az alföldi módszer garancia nélkül és számla nélkül, feketén már 6-8.000,- Ft/méter ártól elérhető. Én ilyen kutat nem építek, ezért csak akkor tudok önnek segíteni, ha minőségi kutat szeretne fúratni.

Ne feledje: a silány munka emléke tovább tart,
mint az alacsony ár miatt érzett öröm!

A Magyar Vízkútfúrók Egyesülete sem ajánlja ezt a módszert!

Amennyiben minőségi kutat szeretne, akkor is összetett árakkal dolgozom, ezért kérem, töltse ki az alábbi felmérő űrlapot

Ajánlat kérése

kútfúrás ára összetett egységárakból áll, amivel csak a segítségemmel tud tervezni a helyi viszonyok miatt, ugyanis sok tényezõ hat egy kút kialatításának költségére, mint pl:

 • a helyszín geológiai minősége
 • a kialakítás távolsága telephelyünktől
 • a kialakítandó kutak száma
 • a kialakított kút mélysége
 • kúthoz tartozó vízgépészet igénye
 • … és még sorolhatnám

Összegezve: nem dolgozok alacsony áron, mert nem lukat fúrok, hanem kutat építek, ezért minimum 6 év garanciát vállalok a munkámra.

A tavasz elejétől késő őszig tartó szezonban minimum 2 hónapra előre le is vagyok kötve munkával, mert már sokak bizonyosodnak meg arról, hogy mit ér az munkám másokéhoz képest.

Épp ezért, ha Önnek nem egy luk kell, hanem egy kút, akkor kérem, hogy időben jelentkezzen nálam, mert ez nem az a szolgáltatás, amit a 0-24 órában nyitva tartó üzletben leemelhet a polcokról.

A legegyszerűbb, és leggyorsabb Önnek is, hogy hívjon fel, és beszéljünk róla először telefonon, majd ha így felmértem az Ön igényeit, és el tudom dönteni, hogy el tudom-e vállalni a munkát, akkor pedig egy helyszíni szemlével személyesen is megbeszéljük a részleteket.

Kedvezmények: előre jelzem, hogy sajnos nem tudok az árból engedni, mert akkor nekem kell engednem a minőségből, azt pedig Ön nem engedi. Várom hívását!

Telefonszámom
+36-70-330-6001
Hívjon bátran!

Garancia a kútfúrás mellé

Ha Önnek fontos a kútfúrás garanciális biztosítéka, akkor csak a szakszerűen fúrt kút után fogja megkapni a törvényben előírt szavatosságot. Az én munkám után pedig garanciát is kap. A kontár lyukfúróknál pedig szavatosságot sem kap, nem hogy garanciát. Kútfúró szakemberként az általam fúrt kutakhoz mindig a legjobb minőséget használom, ezért az általam fúrt kutak mindig sikeresen is működnek, ami a stabil vízhozamot, és a tiszta vizet jelenti. Mivel biztos vagyok a magamban, és a munkámban, ezért az átadott kútra minimum 6 év garanciát vállalok!
(nem szavatosságot, hanem garanciát)

A garancia a következőket érvényes:

 • kút kiépítésére
 • A víz fizikális tisztaságára (hordalékmentesség, tiszta víz, és jegyzőkönyvben rögzített vízhozam adatok)

A kútfúrás megrendelése, és az elérhetőségeim

Bódis István kútfúrókútépítő mester

 • Telefon: +36-70-330-6001
 • Telephely: Tatabánya
 • E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Keressen, hívjon telefonon!

Üdvözlettel:
Bódis István
Kútfúró, kútépítő mester
+36-70-330-6001