A kútfúró bemutatkozása

1985 óta fúrok kutat, és mivel ennyi idő alatt minden fajta talajjal dolgoztam, ezért szinte már csak a telefon beszélgetésünk alapján meg tudom becsülni, hogy azon a környéken, ahol korábban dolgoztam kb. milyen mélységű kutat fogok fúrni Önnek.

Mindig minőségi munkát végzek, ezért a személyem, és munkám a garancia arra, hogy Önnek nem kell rövid időn belül új kutat építtetnie, mert az elromlik.

Rendelkezem OKJ-s Kútfúró mester vizsgával, valamint az összes szükséges engedélyen kívűl – ami a kútfúráshoz szükséges – még a Magyar Vízkútfúrók Szövetségének is tagja vagyok, ami garantálja, hogy a megfelelő minőségben, és a kútfúró törvényi előírásoknak megfelelően dolgozok, és ami a hitelességemet növeli tovább.

A fenti Magyar Vízkútfúrók Szövetségének tagjaként a hazai kútfúrók munkájának szakmai minőségét is folyamatosan emelem, mert sajnos nagyon sok LUKFÚRÓ kontár dolgozik a piacon, akik az alacsony áraikkal a lap tetején található kútfúró hibákat követik el.

Már több olyan ügyfelem van az elmúlt évekből, akik ugyan elsőre nem engem választottak, mert nem ismerték a különbséget a lukfúrás, és a kútfúrás között, de 2-3 év múlva elsőként engem hívtak vissza, amikor a kútjuk elhomokolódott a “gyenge”, szakszerűtlen szűrő miatt, vagy összeroppant a gyenge csővezés miatt, esetleg drasztikusan lecsökkent a vízhozam az eliszapolódás miatt, de ilyenkor sajnos már csak egy új kút fúrása a megoldás.

Épp ezért én az az ember vagyok, aki megmenti Önt ezektől a kútfúróknak nevezett lukfúró kontároktól, akik felelőtlenségüknek, és morális hiányosságaiknak köszönhetően több százezer forint veszteséget okozhatnak Önnek, ha nem éberen ad megbízást.

1985 óta nagyon sok helyen, a legkülönbözőbb módon építettem kerti kutakat, monitoring kutakat, készítettem technológiai kútfúrásokat, és szereltem vízgépészetet, amiért az ügyfeleim azóta is folyamatosan tovább ajánlják nevemet szomszédjaiknak, barátaiknak, üzleti partnereiknek.

A kútfúrás megrendelése, és az elérhetőségeim

Bódis István kútfúró, kútépítő mester

  • Telefon: +36-70-330-6001
  • Üzenet rögzítő/fax: +36-34-511-621
  • Telephely: Tatabánya
  • E-mail: info @ bodisfuras . hu

Ajánlat kérése

A GDPR szabályozás miatt az ajánlatkérő űrlapot átmenetileg szüneteltetjük.